FOTOGRAAF - 28 MAART

VIA NATURA STEUNT HET GOEDE DOEL D.M.V. EEN FOTOSESSIE MET BART BREET FOTOGRAFIE OP ZATERDAG 28 MAART
 
ACTIE VOOR ASIELDIEREN 2020
Het team van MARKdierenarts komt ieder jaar in actie voor het welzijn van honden- en katten in het buitenland! Met een team van dierenartsen en assistenten helpen zij asieldieren in Spanje of Portugal.

HELP MARK HELPEN!
Ook dit jaar (2020) gaat MARKdierenarts met een groot team van 5 t/m 11 mei naar het asiel van Castro Marim in Portugal! Samen met de geweldige vrijwilligers daar gaan ze enorm veel werk verzetten. Wat doen ze dan zoal? Vooral castreren, steriliseren, vaccineren, ontvlooien, chippen en ontwormen. Daar is heel veel behoefte aan en helpt de dieren hun kans op een liefdevol thuis te vergroten.
Om de medicijnen en operatiematerialen aan te kunnen schaffen hebben ze jullie hulp nodig. Wil je je steentje bijdragen? Dat zou te gek zijn!
meer informatie over dit goede doel lees je op de website van MARKdierenarts.
 
Via Natura & MARKdierenarts zijn allebei, in hun eigen categorie, winnaar van de Dutch Pet Awards 2017 geworden.
  
Op zaterdag 28 maart komt fotograaf Bart Breet bij Via Natura van jouw huisdier foto's maken. 
100% van deze opbrengst komt ten goede van een goed doel. 
Je kan een afspraak maken bij de fotograaf tussen 9:30 en 12:00 uur, of vanaf 12:30-15:00 uur binnen wandelen bij Via Natura met je dier.
Afspraak maken: graag in de winkel, telefonisch op 055 8430743 of per mail. 
Regels en voorwaarden fotoactie
De kosten voor deelname bedragen € 15,00 per huisdier, te betalen aan Via Natura. Na betaling ontvangt u per huisdier een voucher, tegen inwisseling van deze voucher wordt 1 huisdier gefotografeerd, ca. 10 minuten per huisdier.
Vouchers zijn alleen geldig i.c.m. een aangehechte kassabon van Via-Natura.
 
Binnen 4 weken na de fotoshoot ontvangt u per email 1 nabewerkte digitale foto zowel in klein formaat (960px voor social media met een kleine digitale handtekening van de fotograaf), als ook op groot formaat 1920px zonder digitale handtekening.
Beide foto’s zijn op beeldschermresolutie.
 
De keuze van de foto wordt gemaakt door de fotograaf. Hierbij wordt gelet op houding, kijkrichting en scherpte van de foto. Het is de fotograaf toegestaan om de gemaakte foto’s te gebruiken ter promotie van zijn werk.
 
Er wordt gefotografeerd tegen een zwarte achtergrond. Door het werken met meerdere studioflitsers worden ook (juist) zwarte dieren fraai afgebeeld.
 
Voor de mooiste foto kent uw huisdier de commando’s “zit”, “blijf” en “kijk” (of “look”).
Kent uw dier deze commando’s nog niet, oefen deze dan voorafgaand aan de fotoshoot.
 
Als het tijdens de fotoshoot niet meteen lukt om een goede foto te maken is het erg belangrijk dat u als eigenaar kalm blijft.
 
Als uw huisdier een favoriet speeltje heeft neem dit dan a.u.b. mee, dit kan helpen om uw huisdier te laten ontspannen tijdens de fotoshoot.
 
Als uw huisdier een voedsel allergie- of intolerantie heeft neem dan a.u.b. eigen beloning snoepjes mee.
 
Maximaal 2 volwassen begeleiders per huisdier zijn toegestaan tijdens de fotoshoot.
 
Voor grote honden is het vanwege de aanwezige ruimte alleen mogelijk om een zogenaamde “kopfoto” te maken (kop en deel van de nek).
 
Is uw huisdier erg angstig in nieuwe ruimtes of situaties? Maak dan aub een afweging vanuit het welzijn van uw huisdier. Doneren mag natuurlijk altijd.
 
De totale opbrengst van deze fotoactie zal door Via Natura worden overgemaakt aan het goede doel.
 
Deelname geschiedt op eigen risico.

 
Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie