GOEDBETERBEEST - GRATIS ADVIES

GoedBeterBeest – gratis advies

Via Natura werkt samen met GoedBeterBeest, één keer per maand komt Ingrid Mus-Huijsman gratis advies geven. 

Gediplomeerd Tellington TTouch® Practitioner (level 2) voor gezelschapsdieren & Gediplomeerd Bachbloesem adviseur voor gezelschapsdieren.

Ingrid Mus-Huijsman van GoedBeterBeest biedt begeleiding bij honden en katten met probleem gevend gedrag of lichamelijke ongemakken. Zij leert je hoe je zélf je huisdier kunt helpen om beter in zijn vel te komen.

Als Tellington TTouch® practitioner streeft zij naar het verbeteren van de fysieke, emotionele en mentale balans van ieder dier. De samenwerking met de mens, de lichamelijke en geestelijke gezondheid, en het gedrag worden op een positieve manier beïnvloed. Het dier krijgt meer rust en zelfvertrouwen waardoor er een nog hechtere band tussen mens en dier kan ontstaan. De gebruikte technieken zijn eenvoudig aan te leren – zelfs door kinderen – en bieden een waardevolle aanvulling voor iedereen in de omgang met zijn of haar huisdier.

Voor vragen en advies over gedrag, opvoeding of gezondheid van je hond of kat. Van pups/kittens en pubers tot herplaatsers en senioren.

CORONA UPDATE:
tot nader order zijn alle gratis mini consulten van GoedBeterBeest geannuleerd bij Via Natura ivm het coronavirus.

"Je bent van harte welkom bij GoedBeterBeest!, Rekening houdend met een aantal veiligheidsmaatregelen, kunnen de lessen bij GoedBeterBeest gewoon doorgaan.  Voor de duidelijkheid staat er op mijn website meer informatie: https://www.goedbeterbeest.nl/corona-update/#more-2202. Twijfel je, is er iets onduidelijk of heb je vragen? Blijf er niet mee zitten, maar neem contact met me op!"

 

Iedere 4e woensdagmiddag van de maand is Ingrid tussen 14:00 uur en 16:00 uur bij Via Natura in Beekbergen en kun je bij haar terecht met je huisdier en alle vragen die je hebt.

De data dat Ingrid van GoedBeterBeest in 2020 aanwezig is:
22 januari
26 februari
25 maart AFGELAST I.V.M. CORONAVIRUS
22 april AFGELAST I.V.M. CORONAVIRUS
27 mei AFGELAST I.V.M. CORONAVIRUS
24 juni AFGELAST I.V.M. CORONAVIRUS

Wil je een afspraak maken voor een gratis consult? Bel of mail Via Natura om een tijd af te spreken. T: 055 843 0 743 E: info@via-natura.nl.

Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie