GOEDBETERBEEST - GRATIS ADVIES

GoedBeterBeest – gratis advies

Via Natura werkt samen met GoedBeterBeest, één keer per maand komt Ingrid Mus-Huijsman gratis advies geven. 


Ingrid Mus-Huijsman van GoedBeterBeest biedt begeleiding bij dieren met gedragsproblemen of lichamelijke problemen. Zij leert je hoe je zélf je huisdier kunt helpen om beter in zijn vel te komen.
Als Tellington TTouch practitioner streeft zij naar het verbeteren van de fysieke, mentale en emotionele balans van ieder dier. De samenwerking, de gezondheid en het gedrag worden op een positieve manier beïnvloed. Het dier krijgt meer rust en zelfvertrouwen waardoor er een nog hechtere band tussen mens en dier kan ontstaan. De gebruikte technieken zijn eenvoudig aan te leren, zelfs door kinderen, en bieden een waardevolle aanvulling voor iedereen in de omgang met zijn of haar huisdier.

Iedere 4e woensdagmiddag van de maand is Ingrid tussen 14:00 uur en 16:00 uur bij Via Natura in Beekbergen en kun je bij haar terecht met je huisdier en alle vragen die je hebt.

De data (en thema's) dat Ingrid van GoedBeterBeest aanwezig is:
28 december (= vrijdag) last minute vuurwerkangst

Uiteraard ben je ook met vragen die niet binnen het thema vallen van harte welkom!

EXTRA INGELASTE CONSULTEN

BACHBLOESEMS BIJ VUURWERKANGST

Een hond of kat of ander dier dat angstig is voor vuurwerk, kun je ondersteunen met Bachbloesems. Deze druppels werken in op de gemoedstoestand en zijn niet versuffend.

GRATIS 15 min. consult op afspraak:

Woensdag 12 december is Ingrid tussen 14:30u en 16:00u bij Via Natura voor gratis mini consulten. Je betaalt alleen €10,00 voor de persoonlijke op maat gemaakte Bachbloesem mix die ter plekke wordt samengesteld.

Wil je een afspraak maken voor een gratis Bachbloesem consult? Bel of mail Via Natura om een tijd af te spreken. T: 055 843 0 743 E: info@via-natura.nl.

Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie