GOEDBETERBEEST - GRATIS ADVIES

GoedBeterBeest – gratis advies

Via Natura werkt samen met GoedBeterBeest, één keer per maand komt Ingrid Mus-Huijsman gratis advies geven. We werken niet op afspraak. Het voordeel daarvan is dat je (samen met je hond) kan binnen wandelen. Het kan wel zijn dat je dan even moet wachten.


Ingrid Mus-Huijsman van GoedBeterBeest biedt begeleiding bij dieren met gedragsproblemen of lichamelijke problemen. Zij leert je hoe je zélf je huisdier kunt helpen om beter in zijn vel te komen.
Als Tellington TTouch practitioner streeft zij naar het verbeteren van de fysieke, mentale en emotionele balans van ieder dier. De samenwerking, de gezondheid en het gedrag worden op een positieve manier beïnvloed. Het dier krijgt meer rust en zelfvertrouwen waardoor er een nog hechtere band tussen mens en dier kan ontstaan. De gebruikte technieken zijn eenvoudig aan te leren, zelfs door kinderen, en bieden een waardevolle aanvulling voor iedereen in de omgang met zijn of haar huisdier.

Iedere 4e woensdagmiddag van de maand is Ingrid tussen 14:00 uur en 16:00 uur bij Via Natura in Beekbergen en kun je bij haar terecht met je huisdier en alle vragen die je hebt.

De data (en thema's) dat Ingrid van GoedBeterBeest aanwezig is:
24 januari stress
28 februari senioren 
28 maart onzekerheid
25 april pups en pubers
23 mei herplaatsers
27 juni vakantiestress
25 juli verlatingsangst
22 augustus pijn
26 september uitvallen aan de riem
24 oktober angst
28 november vuurwerkangst
28 december (= vrijdag) last minute vuurwerkangst

Uiteraard ben je ook met vragen die niet binnen het thema vallen van harte welkom!
 
Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie