GOEDBETERBEEST - GRATIS ADVIES

GoedBeterBeest – gratis advies

Via Natura werkt samen met GoedBeterBeest, één keer per maand komt Ingrid Mus-Huijsman gratis advies geven. 

Gediplomeerd Tellington TTouch® Practitioner (level 2) voor gezelschapsdieren & Gediplomeerd Bachbloesem adviseur voor gezelschapsdieren.

Ingrid Mus-Huijsman van GoedBeterBeest biedt begeleiding bij honden en katten met probleem gevend gedrag of lichamelijke ongemakken. Zij leert je hoe je zélf je huisdier kunt helpen om beter in zijn vel te komen.

Als Tellington TTouch® practitioner streeft zij naar het verbeteren van de fysieke, emotionele en mentale balans van ieder dier. De samenwerking met de mens, de lichamelijke en geestelijke gezondheid, en het gedrag worden op een positieve manier beïnvloed. Het dier krijgt meer rust en zelfvertrouwen waardoor er een nog hechtere band tussen mens en dier kan ontstaan. De gebruikte technieken zijn eenvoudig aan te leren – zelfs door kinderen – en bieden een waardevolle aanvulling voor iedereen in de omgang met zijn of haar huisdier.

Voor vragen en advies over gedrag, opvoeding of gezondheid van je hond of kat. Van pups/kittens en pubers tot herplaatsers en senioren.

Iedere 4e woensdagmiddag van de maand is Ingrid tussen 14:00 uur en 16:00 uur bij Via Natura in Beekbergen en kun je bij haar terecht met je huisdier en alle vragen die je hebt.

De data (en thema's) dat Ingrid van GoedBeterBeest in 2019 aanwezig is:
23 januari
27 februari
27 maart
24 april
22 mei
26 juni
24 juli
28 augustus
25 september
23 oktober
27 november
Dinsdag 24 december afwijkende tijd: van 13.00 - 15.00 

Wil je een afspraak maken voor een gratis consult? Bel of mail Via Natura om een tijd af te spreken. T: 055 843 0 743 E: info@via-natura.nl.

Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie