GOEDBETERBEEST - GRATIS ADVIES

GoedBeterBeest – gratis advies

Via Natura werkt nauw samen met GoedBeterBeest. Regelmatig komt  Ingrid Huijsman gratis advies geven, in de winkel. 

Gediplomeerd Tellington TTouch® Practitioner (level 2) voor gezelschapsdieren & Gediplomeerd Bachbloesem adviseur voor gezelschapsdieren.

Ingrid Mus-Huijsman van GoedBeterBeest biedt begeleiding bij honden en katten met probleem gevend gedrag of lichamelijke ongemakken. Zij leert je hoe je zélf je huisdier kunt helpen om beter in zijn vel te komen.

Als Tellington TTouch® practitioner streeft zij naar het verbeteren van de fysieke, emotionele en mentale balans van ieder dier. De samenwerking met de mens, de lichamelijke en geestelijke gezondheid, en het gedrag worden op een positieve manier beïnvloed. Het dier krijgt meer rust en zelfvertrouwen waardoor er een nog hechtere band tussen mens en dier kan ontstaan. De gebruikte technieken zijn eenvoudig aan te leren – zelfs door kinderen – en bieden een waardevolle aanvulling voor iedereen in de omgang met zijn of haar huisdier.

Voor vragen en advies over gedrag, opvoeding of gezondheid van je hond of kat. Van pups/kittens en pubers tot herplaatsers en senioren.

 

"Er zijn van die momenten dat je zou willen dat je iets extra's voor je dier zou kunnen doen om zijn of haar leven wat aangenamer te maken. Als je hond bang is voor onweer, je kat minder vaak wil worden aangehaald dan vroeger, je hond altijd "aan staat" en niet zelf rust kan vinden, je hond of kat herstellende is na een verwonding of operatie, je dier heel gevoelig is voor allerlei prikkels, dat soort momenten.
Het mooie is: dat kan! Je kunt zélf je hond of kat (of cavia, konijn of welk dier dan ook) ondersteunen en helpen zich beter in z'n velletje te voelen. Hoe? Met TTouch!"
*Zaterdag 6 mei tussen 10 en 12 uur* is Ingrid Huijsman van GoedBeterBeest - Tellington TTouch Apeldoorn bij ons in de winkel om vragen te beantwoorden, tips en advies te geven en desgewenst te laten zien of voelen wat TTouch kan doen. Een afspraak maken is niet nodig, kom gewoon gezellig even binnen wandelen.

 

Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie