GRATIS FOTO VAN JE HUISDIER - 3 NOVEMBER

Kom je op zaterdag 3 november naar Via Natura voor een GRATIS foto van je huisdier.
Fotografe Monique de Haas van La-Solva fotografie komt bij ons in de winkel om prachtige foto's te maken van jouw huisdier(en).

Omdat we je graag de kans geven in alle rust op de foto te kunnen (samen) met je huisdier, werken we van 11.00-13.00 uur op afspraak. Van 13.00-15.30 uur kan je vrij inlopen en krijg je een nummertje waarmee je op je beurt kan wachten.
Wil je een afspraak maken? Bel dan naar 055 8430743


Wie is Monique de Haas
Fotograferen van dieren – een vak!
Om goed te kunnen fotograferen heb je kennis nodig van fotografie en goede apparatuur. Daarmee ben je er nog niet als dierenfotograaf. Inzicht in de diersoort is belangrijk om het goede moment vast te kunnen leggen. Daarbij is het als fotograaf belangrijk om respect te hebben voor het dier tijdens een fotoshoot. Stress of angst is namelijk zichtbaar op een foto. Ik wil niet alleen dat mensen prachtige foto’s overhouden aan de shoot, ik wil tevens dat de fotoshoot voor mens en dier een leuke ervaring is.

Tijdens de fotosessie neem ik alle tijd voor de dieren. Ze gaan in verschillende poses op de foto. Ik zorg ervoor dat het zowel voor het huisdier als voor de eigenaren een leuke ervaring wordt. Een fotoshoot doe je tenslotte niet iedere dag. 

Iedere klant krijgt één gratis foto ongeacht het aantal dieren dat ze hebben.
De gratis foto is een 13x18 cm waarop reclame komt te staan, echter als de eigenaar een extra foto of foto’s bijbesteld dan gaat van de gratis foto de reclame af. Vooraf wordt het ook aan de klant gevraagd wat ze graag willen.
De foto’s zijn na afloop van de shoot direct te bekijken op een laptop en zijn aan te schaffen tegen zeer scherpe tarieven. Bovendien bied ik diverse leuke actiepakketten aan! Vanzelfsprekend is de fotosessie geheel vrijblijvend en er is geen enkele aankoopverplichting.

De bestelde foto’s kunnen na twee weken worden opgehaald. De betaling is op de shootdag al gedaan, 
Met vriendelijke groet,
MdH Photo & Design
Monique de Haas
www.lasolva.nl
Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie