HONDENSCHOOL DOGTRACK - GRATIS GEDRAGSADVIES

Via Natura werkt samen met Hondenschool Dogtrack, iedere 2e vrijdagmiddag van de maand komt Ewald Nagels gratis gedragsadvies geven. We werken niet op afspraak. Het voordeel daarvan is dat je (samen met je hond) kan binnen wandelen. Het kan wel zijn dat je dan even moet wachten. 

Hondenschool Dogtrack is het adres in Apeldoorn voor puppycursus, jonge hondentraining, gehoorzaamheid en workshops. Door inzicht in het gedrag en de leerprincipes van je hond te combineren met plezier geven wij je tijdens de lessen net dát beetje meer om extra te kunnen genieten van uw hond in de dagelijkse situaties.
Iedere maand komt Ewald naar Via Natura in Beekbergen, iedere keer behandeld hij een ander onderwerp en kun je terecht met je hond en alle vragen die je hebt.

Data en onderwerpen:
Vrijdagmiddag 13.00-17.30 uur 


10 maart: Puppy’s - Hoe zet je de eerste stappen met je pup? Waar begin je nou eigenlijk en hoe ga je om met dingen als zindelijkheidstraining, de bench en leren alleen zijn. Wil je meer hier over weten, praktische handvatten krijgen en eens komen luisteren wat Ewald & Dogtrack voor je kunnen doen, kom dan vooral naar de winkel in Beekbergen.

14 april: Pubers – Het is je misschien al opgevallen dat je hond soms watten in z’n oren lijkt te hebben. De puppytijd is voorbij en jouw hond zet de volgende stap in de groei naar volwassenheid. Wil je meer weten over de puberteit, praktische handvatten krijgen en komen luisteren wat Ewald & Dogtrack voor je kunnen doen, kom dan vooral naar de winkel in Beekbergen.

12 mei: Spel Advies – Creatieve spelideeën voor jou en je hond? Samen uitvinden waar je hond van houdt en hoe je samen meer kunt variëren in spel. Kom eens luisteren wat Ewald & Dogtrack voor je kunnen doen bij ons in de winkel in Beekbergen.

9 juni: Vakantie – Gaat je hond mee op vakantie en kun je hier wel wat tips voor gebruiken? Dingen om rekening mee te houden als voeding en training. En hoe gaat het eigenlijk onderweg of op het vakantieadres? Wil je meer hier over weten, praktische handvatten krijgen en eens komen luisteren wat Ewald & Dogtrack voor je kunnen doen, kom dan vooral naar de winkel in Beekbergen.
 
11 augustus: Slopen – Heeft jouw hond ook de neiging om dingen kapot te maken? Ben je heel even van huis of kom je net van boven en zijn er dingen beschadigd? Kom dan vooral langs bij ons in de winkel in Beekbergen voor praktische handvatten van Ewald & Dogtrack.
 
8 september: Ontspanning – Ervaart jouw hond spanning in bepaalde situatie of heb je het gevoel dat jouw hond moeite heeft om te ontspannen? Er zijn diverse mogelijkheden in training en ondersteuning. Wil je meer hier over weten, praktische handvatten krijgen en eens komen luisteren wat Ewald & Dogtrack voor je kunnen doen, kom dan vooral naar de winkel in Beekbergen.

27 oktober: Vuurwerk - Heb je een hond die angstig is voor vuurwerk, of wil je de juiste dingen doen voor de eerste jaarwisseling van jouw pup?

Er zijn diverse mogelijkheden om jouw hond te ondersteunen en door deze drukke periode van het jaar te helpen. Je bent van harte welkom voor een gesprek waarin Ewald van Dogtrack je handvatten voor training, ondersteuning op het gebied van homeopathie en informatie over medicatie geeft.

17 november: Vuurwerk
15 december: Vuurwerk

 
Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie