KATTENACADEMIE - GRATIS GEDRAGSADVIES

Via Natura werkt samen met de Katten Academie. 
De Katten Academie heeft drie pijlers: educatie, gedragsadvies en een trimsalon.
Bij Via Natura komt maandelijks een gedragstherapeut (zij stelt zich hieronder voor) en een trimster (zie deze pagina), om je gratis van advies te voorzien.

Tijdens dit spreekuur kan je terecht met alle vragen rondom het gedrag van je kat(ten). Hiervoor hoef je geen afspraak te maken en mag je kat thuis blijven.

"Probleemgedrag is helaas iets waar we in onze drukke samenleving steeds meer mee te maken krijgen. Met behulp van adviezen en voor u op maat gemaakte therapieën helpen wij u op weg de relatie met en het (probleem)gedrag van, uw dier te verbeteren of veranderen. Met gedragstherapie leren wij u als eigenaar hoe het gedrag te veranderen is. Door middel van adviezen leren we u inzicht te krijgen in uw dier. https://kattenacademie.nl/"

Pauline van de Katten Academie is bij Via Natura aanwezig op:
 
Er zijn nog geen nieuwe data bekend.

"Hallo katteneigenaren! Ik ben Pauline van de Haar en ik ben gediplomeerd Kattengedragstherapeut, assistente en studiebegeleider bij de Katten Academie. Thuis heb ik twee katten (Fenna en Liv) en een hond (Bailey). Naast katten en andere dieren houd ik erg van muziek en theater. Zelf speel ik toneel, speel ik blokfluit en ukelele en zing ik graag. Naast dat ik zelf toneel speel, help ik ook graag bij de theaterlessen voor kinderen en jongeren bij de plaatselijke muziekschool. Eens per maand zal ik samen met mijn (trim)collega Celina een bezoek brengen bij Via Natura. Tijdens dit bezoek houd ik een open spreekuur over kattengedrag. U kunt dus met al uw kattengedragsvragen langskomen in de winkel. Uw kat kunt u gewoon thuis laten. "
Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie