PET TALK LEZING 23-04-2020 Titeren bij hond en kat
 

PET TALK LEZING 23-04-2020 Titeren bij hond en kat

 0 reviews

Praktische informatie
Onderwerp: Titeren bij hond en kat
Datum: Donderdag 23 april 2020
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: Dorpscentrum De Hoge Weye, Dorpstraat 28/36, 7361 AV Beekbergen
Parkeren: achter de winkel van Via Natura, of t.o.v. de Albert Heijn op het plein
Kosten: 12,50 euro inclusief een kopje koffie of thee

Meld je hier aan voor de lezing op donderdagavond 23 april 2020 met gastspreker dierenarts Saskia Kruithof.

GEANNULEERD I.V.M. DE MAATREGELEN TEGEN CORONA VIRUS

€ 12,50
Aantal Niet op voorraad
Praktische informatie
Onderwerp: Titeren bij hond en kat
Datum: Donderdag 23 april 2020
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: Dorpscentrum De Hoge Weye, Dorpstraat 28/36, 7361 AV Beekbergen
Parkeren: achter de winkel van Via Natura, of t.o.v. de Albert Heijn op het plein
Kosten: 12,50 euro inclusief een kopje koffie of thee

Titeren bij hond en kat
Het titeren bij hond en kat is de laatste jaren een veelbesproken onderwerp onder huisdiereigenaren. Met een titerbepaling meet je de antistoffen tegen verschillende ziektes in het bloed van je huisdier. Bij de hond gaat dat om Parvo, Hepatitis en Hondenziekte, bij de kat om Kattenziekte en Niesziekte. Titeren wordt vaak gezien als alternatief of aanvulling op regulier vaccineren – maar, is dat wel zo? Hoef je niet meer te vaccineren als je dier een titerbepaling heeft gehad? Is titeren gezonder voor je huisdier? Is een titerbepaling afnemen stressvoller voor je dier? Kun je pas vanaf een bepaalde leeftijd titeren en hoe betrouwbaar is titeren nou eigenlijk?

We kunnen ons best voorstellen dat als je nog nooit een titerbepaling hebt laten afnemen, het best een beetje eng is om daar aan te beginnen. Ook als je al wél eerder getiterd hebt, kun je nog met vragen zitten. Daarom organiseert Pet Talk op donderdag 23 april een lezing over titeren bij hond en kat. Speciaal voor deze Pet Talk hebben we dierenarts Saskia Kruithof uitgenodigd – zij is een absolute specialist in titerbepalingen bij honden en katten van alle leeftijden. Ook Via Natura organiseert al titerbepalingen sinds 2014, zij hebben inmiddels ook veel kennis en ervaring.

Tijdens deze lezing gaan we dieper in op titeren bij hond en kat. We zullen je vertellen over de voor- en nadelen van titeren, de verschillen met regulier vaccineren en nog veel meer over dit onderwerp. Er zal ook tijd zijn om vragen over titeren te stellen aan de dierenarts. We zullen het niet gaan hebben over de vaccinaties voor Kennelhoest, de ziekte van Weil (L4 vaccin) en Rabiës. Voor deze ziektes bestaat geen titerbepaling in deze vorm.
 
Met trots presenteren wij: Pet Talk!

Wat is nou het beste voor mijn dier? Wat is de beste voeding? Of trainingsmethode? Hoe verzorg ik de vacht van mijn dier? Hoe zorg ik dat mijn huisdier zich veilig voelt? Waarom doet mijn kat dit? Hoe laat ik mijn hond meer ontspannen? Of andere vragen die zoal spelen bij huisdiereigenaren. Wij zien niets liever: mensen die het beste willen voor hun dier en daarover blijven nadenken en zich willen blijven ontwikkelen. En speciaal voor mensen die nog meer willen leren over het welzijn van hun huisdier, organiseren wij Pet Talk. Voor al je informatie over gedrag, voeding, (vacht)verzorging, homeopathie en nog veel meer!

Pet Talk
Een uniek concept: maandelijkse lezingen met de meest uiteenlopende onderwerpen over alles wat je wil weten over je hond of kat. Acht professionals uit zes verschillende bedrijven gaan je op deze avonden meenemen in de wereld van jouw huisdier. We hebben allemaal dezelfde holistische visie, maar benaderen elk onderwerp vanuit onze eigen hoek. Zo kunnen we je vanuit meerdere oogpunten de verschillende inzichten en ideeën laten ervaren over alle onderwerpen. We willen voor iedereen een compleet beeld schetsen zodat je naar huis gaat met praktische handvatten en wellicht zelfs een hernieuwde kijk op jouw huisdier.

De sprekers
Vanuit de samenwerking die we al hebben is Pet Talk ontstaan. We verwijzen naar elkaar door wanneer daar behoefte of zelfs nood aan is en hebben zo al veel diereigenaren kunnen helpen. Bij Pet Talk ga je de volgende sprekers ontmoeten: Lezingen
De maandelijkse lezingen zullen plaatsvinden in dorpscentrum De Hoge Weye in Beekbergen, vlakbij de winkel van Via Natura. 

 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Heb jij een ervaring met dit product en wil je dit graag met anderen delen? Fantastisch! Vul dan onderstaand formulier in.
Heb je een vraag of een klacht over onze service, dit product of een ander product van ons, wil ik je vragen om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen we tot een passende oplossing komen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees onze Pricacy Policy om meer te weten te komen.
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie