ALASKA

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om de juiste voeding aan hun hond te geven. Het lukt echter niet iedereen om zelf uit verse ingrediënten een goede verantwoorde maaltijd samen te stellen. Speciaal voor deze mensen is Alaska Natural Dogfood ontwikkeld. 

Dat er een verband is tussen de gezondheid van onze huisdieren en hun voeding gaan steeds meer mensen beseffen. Het is heel logisch dat de natuur een goede lijdraad is voor het samenstellen van het menu van onze honden. Deze trouwe viervoeters zijn carnivoren, het zijn dus van huis uit vlees- en prooidiereters. Een voeding gebaseerd op granen, zoals droogvoer (hondenbrokken) staat dus haaks op de natuurlijke visie van hondenvoer, namelijk: verse, rauwe voeding.

Alaska Natural Dogfood is uit deze visie ontstaan. De samenstelling van iedere variant is gebaseerd op de BARF-methode (Biologically Appropriate Raw Food): 55% vlees, 15% bot, 15% orgaanvlees, 15% groente. De groentemix bestaat uit wortel, bloemkool en spinazie. De voordelen van de rauwe voeding van Alaska Natural Dogfood:

vrij van synthetische vitaminen en mineralen premixen, gluten, geur- kleur- smaak- en conserveerstoffen;
is dierproefvrij. Alle ingrediënten zijn geschikt voor humane consumptie;
> bijzonder smakelijk, dus zeer geschikt voor kieskeurige honden;
bevat geen kunstmatige toevoegingen, dus ook geen conserveermiddelen;
hoge verteerbaarheid;
vergroot de weerstand van je hond;
voorkomt tandplak;
glutenvrij.

Belangrijk om te weten: Alaska vers vlees voeding is niet compleet per smaak. Je dient de smaken af te wisselen. Minimaal 3-5 smaken gedurende 4 weken. 

Diepvriesproducten van Alaska worden niet thuis bezorgd. Wel is het mogelijk diepvriesproducten online te bestellen en bij het afronden van de bestelling te kiezen voor 'afhalen in de winkel'. Zo kunnen wij de bestelling in behandeling nemen en kun je (op afspraak) de producten ophalen op het moment dat het jou schikt.

 

Op dit moment staan er geen producten van het merk ALASKA in ons assortiment.

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie