Betaalmogelijkheden

Onvermijdelijk, maar betalen kan bij ons wel op verschillende manieren.
 
Je betaalwijze Extra betaalkosten
iDEAL Geen
Bancontact / MisterCash Geen
PayPal Geen
Vooruitbetaling Geen
Via Natura-cadeaubon Geen

iDEAL
Doe je aan internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet. Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.

Bancontact / MisterCash
Belgische klanten kunnen eenvoudig en snel betalen via Bancontact/MisterCash. Meer informatie is te vinden op de website van Bancontact.

PayPal
Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

Vooruitbetaling
Dit houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Via Natura overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Indien je je bestelling afhaalt in de winkel, dan is de optie "vooruitbetaling" ook te gebruiken om in de winkel je bestelling contant of via PIN te betalen.

Onze rekeninginformatie is:
 
Via Natura 
IBAN: NL38RABO0128509627
BIC: RABONL2U
Let op: vermeld altijd het ordernummer uit je orderbevestiging

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot twee werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

(gespaarde) Via Natura Kadobon (zie Bonuspunten sparen)
Betalen met de Via Natura kadobon is eenvoudig. Als je een kadobon(code) hebt, kies dan simpelweg bij betalingsmethode dat je wilt betalen met je (gespaarde) kadobon.
Heb je een cadeaubon gekregen waar een kortingscode op vermeld staat, vul je deze in het winkelmandje in en wordt het als een korting van je bestelling afgetrokken. 
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie