ADAPTIL

Anti-stress product voor honden op feromonenbasis. ADAPTIL helpt honden zich op hun gemak te voelen in spannende en nieuwe situaties.
 
Veel situaties kunnen door honden worden beschouwd als stressvol, zoals harde geluiden (vuurwerk, onweer, huishoudelijke apparaten), een bezoek aan de dierenarts, reizen met de auto, alleen thuis blijven, verblijven in een kennel/pension of veranderingen in de omgeving (nieuw gezinslid/huisdier, verhuizing). Stress kan leiden tot ongelukkig gedrag zoals ineenkruipen, zich verstoppen, overmatig blaffen en huilen, in huis zijn behoefte doen en het vernielen van huishoudelijke items.
 
ADAPTIL geeft een constant geruststellende boodschap, wat de hond een veilig en vertrouwd gevoel geeft en de stress zal doen verminderen. Dit komt door het natuurlijke Dog Appeasing Pheromone (D.A.P.), ook wel moederferomoon, in het product. Dit feromoon scheiden moederhonden van nature uit naar hun puppy’s net na de geboorte om hen gerust te stellen en de band tussen moeder en kroost te versterken. Wanneer dit feromoon wordt verspreid door ADAPTIL-producten, kan dit nog steeds hetzelfde kalmerende effect hebben op volwassen honden in stressvolle situaties.
Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie