FELIWAY

FELIWAY CLASSIC
Anti-stress product voor katten op basis van feromonen. Wanneer katten met hun kopje langs mensen, meubels, deurposten en andere objecten strijken, laten ze een eigen, geruststellend stofje achter: feromonen. FELIWAY CLASSIC bevat een kopie van dit kateigen ‘Kopjesferomoon’ en helpt katten op natuurlijke wijze om te gaan met stresssituaties, stopt ongewenst kattengedrag, zoals sproeien en krabben en zorgt voor een harmonieuze omgeving voor jou en je kat.

FELIWAY FRIENDS
Anti-stress product voor katten op feromonenbasis. FELIWAY FRIENDS helpt spanningen en conflicten tussen katten in huis te verminderen.

Dit komt door het Cat Appeasing Feromoon, ook wel moederferomoon, in het product. Dit feromoon produceert moederpoes tijdens de lactatie om een band te creëren tussen haar en de kittens. Katten herkennen dit feromoon gedurende hun hele leven, waardoor het op latere leeftijd ook nog een kalmerend effect zal hebben, ook als katten uit verschillende nestjes komen. 

FELISCRATCH by FELIWAY 
Krabben waar het moet! FELISCRATCH by FELIWAY helpt ervoor te zorgen dat de kat gaat krabben op de door jou gewenste plek.
 1. Het VERPLAATST ongewenst krabben naar de gewenste plek
2. Het VOORKOMT ongewenst krabben bij nieuwe katten of kittens
 

Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie