Grootverbruik

Bij Via Natura komen "grootverbruikers" in aanmerking voor korting. Dit geldt voor kennels en cattery's, maar ook voor eigenaren van meerdere dieren. Een grootverbruiker is een klant die bij grotere afname in één keer een speciale korting krijgt. Ieder merk heeft haar eigen voorwaarden en staffels. Dit staat vermeld bij het product en/of merk. 

De voorwaarden voor grootverbruikers van diepvriesproducten zijn als volgt:

> Diepvriesproducten worden niet verstuurd / thuis bezorgd. Enkel afhalen in onze winkel in Beekbergen op de openingstijden.
> Gezamenlijk bespreken wij op welke dag de bestelling voor je klaar staat in onze winkel. De meeste merken diepvries worden 2x per week bij ons aangeleverd. 
> Bestel ruim op tijd. Houd 7 dagen aan.
> Grootverbruik diepvriesproducten worden bij aflevering in koeltassen geplaatst. Hierin blijft het tot enkele uren dezelfde temperatuur als binnen gekomen is. Het kan dus niet in de vriezers geplaatst worden.
> Na aflevering krijg je van ons een telefoontje of sms en kun je de bestelling binnen enkele uren ophalen.
> Grootverbruik kortingen zijn alleen geldig als de bestelling gelijk afgehaald wordt en in de totaliteit van de bestelling, dus is enkel geldig bij afname in één keer en niet over een periode verspreidt. 
> Carnibest, Daily Meat en Naturis hebben bij Via Natura een aparte staffel prijs als deze in combinatie gekocht worden. Het is technisch helaas niet mogelijk om de kortingsprijzen te hanteren in de webwinkel. Stuur ons een e-mail en dan sturen wij je de speciale prijs- en bestellijst.

​De voorwaarden voor grootverbruikers van blik- en brokvoedingen zijn als volgt:
> Diverse brok en blik merken werken met een staffel korting, ook dit staat aangegeven bij het product.
>  Is de voorraad in de webwinkel ontoereikend kunnen we een product bestellen. Dit duurt doorgaans 7 dagen.
> Meer dan 4 zakken moeten worden besteld en kunnen niet verzonden worden per post. Enkel afhalen bij Via Natura in Beekbergen.

Via Natura

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie