Onze service

Onze doelstelling is om door middel van natuurlijke voeding en gezondheidsproducten (huis)dieren hun gezondheid te behouden en te bevorderen. Onze service is hier dan ook op gericht en zo bieden wij service aan eigenaren en houders van (huis)dieren. Veel klanten hebben specifieke hulp nodig. Veel hulp kunnen wij direct bieden, waardoor de groep van tevreden en loyale klanten nog steeds toeneemt. 

Via Natura team
Al ruim 12 jaar zijn wij hét adres voor natuurlijke rauwe versvoeding en snacks voor dieren met maag-darmklachten, huidklachten, (voedsel)allergieën of intoleranties. Het team dat dagelijks in de weer is om alle klanten te helpen bestaat uit Roos, Linda, Siebren, Hilde, Dagmar en Tessa. Mochten onze mogelijkheden niet toereikend genoeg zijn dan werken wij nauw samen met specialisten die wij kunnen inschakelen.

Bereikbaarheid en openingstijden
Je kunt ons bereiken via ons emailadres of vul het contactformulier in. E-mail wordt dagelijks gelezen en doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Telefonisch zijn we bereikbaar via telefoonnummer:  055 - 8430743. De openingstijden van onze winkel te Beekbergen (bij Apeldoorn) zijn:

Dag Openingstijden
Maandag 13:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 08:30 tot 17:30 uur
Woensdag 08:30 tot 17:30 uur
Donderdag 08:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 08:30 tot 20:00 uur
Zaterdag 08:30 tot 16:00 uur
Zondag Gesloten


Vragen en suggesties
Klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom beantwoorden we met plezier je vragen of helpen je met je keuze voor het juiste product. Telefonisch via 055 - 843 0743 en elektronisch via info@via-natura.nl. Of kom naar de winkel in Beekbergen.

Assortiment en voorraad
Wij streven er naar een ruim assortiment te kunnen bieden dat past binnen onze doelstelling. Het is voor ons echter onmogelijk om bijvoorbeeld van alle rauwe voeders zeer grote hoeveelheden standaard op voorraad te houden. Daarom vragen wij je, zeker in geval van grootverbruik, tijdig te bestellen. Dit kan telefonisch, maar het heeft onze voorkeur als je dit via deze website doet. Alternatief is dan nog om je bestelling via de mail door te geven.

Veilig betalen
Niemand mag een dief van jouw portemonnee zijn. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je begint met het afrekenen van je bestelling. Dan krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Via SSL worden je transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "groene slotje" in je browser.

Staffel- en grootverbruiksprijzen
Wij hebben speciale staffelprijzen. Sommige hiervan zullen op deze website vermeld zijn. Mocht u in aanmerking willen komen voor de kortingsprijzen bij grotere afname, neem dan contact met ons op.

Niet tevreden en klachten
Gaat er iets mis met je bestelling of ben je niet tevreden, neem dan contact met ons op. We zullen altijd in overleg zoeken naar een oplossing. Meer informatie over bestellen en retourneren vind je hier.

Klantreacties en reviews
Ben je erg tevreden over een product of over onze service. Wij vinden het erg fijn om dit te horen. Op deze website kun je producten reviewen. Ook kun je ons een bericht sturen via Facebook of anders via e-mail.

Lees hier meer over persoonlijke ervaringen van onze klanten.Via Natura, gespecialiseerd in hond en kat b.v.
Dorpstraat 40
7361 AV  Beekbergen 
055 - 843 0743
info@via-natura.nl
Facebook: Via Natura
Twitter: ViaNaturaRoos

KvK: 71968016
IBAN: NL38RABO0128509627
BTW: NL 825725252B01      

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie