BEST BUDDY SOFT SNACK LAM (180 GRAM) BEST BUDDY SOFT SNACK LAM (180 GRAM)
BEST BUDDY SOFT SNACK LAM (180 GRAM)

BEST BUDDY SOFT SNACK LAM (180 GRAM)

 0 reviews

Best Buddy soft snack mono protein lam semi moist is een ideaal trainingssnackje gemaakt van lam (85% vlees waarvan 9,5% lamsmeel) en is aangevuld met plantaardige bijproducten, die ervoor zorgen dat de snack zachter en daardoor makkelijk in kleinere stukjes te breken is. Vrij van kunstmatige geur-, smaak- en kleurstoffen, vrij van gluten. 

€ 2,99
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Best Buddy soft snack mono protein lam semi moist, is een ideaal trainingssnackje gemaakt van lam (85% vlees waarvan 9,5% lamsmeel) en is aangevuld met plantaardige bijproducten die ervoor zorgen dat de snack zachter en daardoor makkelijk in kleinere stukjes te breken is. Vrij van kunstmatige geur-, smaak-  en kleurstoffen, vrij van gluten. 
Samenstelling: 85% lam (85% vlees waarvan 9,5% lamsmeel), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen

Analytische bestanddelen: eiwit 48,8%, ruw vet 9,6%, vocht 21%, ruwe as 13,5%, ruwe celstof 1,6%.

Verpakking: 180 gram

Overig: Best Buddy garandeert ons dat het product enkel lam als dierlijke eiwitbron bevat en dus geschikt is voor honden met een overgevoeligheid voor bijv. kip of rund.
 
Gebruik de softsnacks als beloning.
Zorg voor voldoende vers drinkwater.
Koel en droog bewaren.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Heb jij een ervaring met dit product en wil je dit graag met anderen delen? Fantastisch! Vul dan onderstaand formulier in.
Heb je een vraag of een klacht over onze service, dit product of een ander product van ons, wil ik je vragen om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen we tot een passende oplossing komen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees onze Pricacy Policy om meer te weten te komen.
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie