CARNIS MINI TRAINERS 100% KIPPENVLEES (1 KG) CARNIS MINI TRAINERS 100% KIPPENVLEES (1 KG) CARNIS MINI TRAINERS 100% KIPPENVLEES (1 KG)
CARNIS MINI TRAINERS 100% KIPPENVLEES (1 KG)

CARNIS MINI TRAINERS 100% KIPPENVLEES (1 KG)

 0 reviews

De Carnis mini trainers 100% kippenvlees zijn een zeer geschikte snack om mee te trainen en te belonen. Geschikt voor honden van alle formaten. Doordat deze snack enkel kippenvlees bevat ook geschikt voor honden die gevoelig reageren op bijv. rund. In grootverbruiksverpakking van 1kg.

€ 34,95
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
De Carnis mini trainers 100% kippenvlees zijn een zeer geschikte snack om mee te trainen en te belonen. Geschikt voor honden van alle formaten. Doordat deze snack enkel kippenvlees bevat ook geschikt voor honden die gevoelig reageren op bijv. rund.

Deze (trainings)snack is stevig, kruimelt nauwelijks en is ook niet vet in de jaszak. Mooi, natuurlijk gedroogd product waar veel honden graag hun best voor doen. Naast trainer uiteraard ook geschikt als tussendoortje. Door de zuiverheid van dit product en het kleine formaat is deze snack ook geschikt om te geven aan de kat.
In grootverbruiksverpakking van 1kg.
Samenstelling: 100% kippenvlees.

Analytische bestanddelen: niet bekend.

Verpakking: 1 kg

Overig: aanvullende diervoeding, koel en droog bewaren.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Heb jij een ervaring met dit product en wil je dit graag met anderen delen? Fantastisch! Vul dan onderstaand formulier in.
Heb je een vraag of een klacht over onze service, dit product of een ander product van ons, wil ik je vragen om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen we tot een passende oplossing komen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees onze Pricacy Policy om meer te weten te komen.
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie