SKINNEEEZ FARM PLUSH COW (40 CM)
 

SKINNEEEZ FARM PLUSH COW (40 CM)

 0 reviews

De Skinneeez heeft alles in huis om het favoriete speeltje van jouw hond te worden. De Skinneeez zijn de super zachte en platte vriendjes van elke hond. Hun lange lijf en slappe lichaam maakt het voor de hond makkelijk om ze op te pakken, vast te houden en mee te dragen. De leuke verassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez: wanneer jouw hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen. Deze Skinneeez Crinklers hebben extra kraakgeluidjes wat het spelen uitdagender maakt!

€ 7,99
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
De Skinneeez heeft alles in huis om het favoriete speeltje van jouw hond te worden. De Skinneeez zijn de super zachte en platte vriendjes van elke hond. Hun lange lijf en slappe lichaam maakt het voor de hond makkelijk om ze op te pakken, vast te houden en mee te dragen. De leuke verassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez: wanneer jouw hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen.
Deze Skinneeez Crinklers hebben extra kraakgeluidjes wat het spelen uitdagender maakt!

De Skinneeez is niet gevuld en dus vrij van pluche vulling. De meeste honden halen bij het kleinste gaatje in hun speelgoed de vulling eruit en is de vloer al snel bezaait met witte vlokken. Naast dat je als baasje niet zit te wachten op het opruimen van de rommel, kan dit ook nog eens heel gevaarlijk zijn als je hond besluit de vulling op te eten.

De Skinneeez Crinckler Farm plush Cow is er in 1 formaat:
> 40 cm
Formaat: 40 cm.
 
Materiaal: pluche, pieper en kraakpapier.
Zoals voor elk speelgoed geldt: laat je hond nooit alleen met speelgoed, samen spelen voorkomt dat het speelgoedje als kluif gebruikt wordt en daardoor stuk gekauwd wordt. 
Indien het speelgoed stuk is, ruim het op en laat je hond er niet meer mee spelen om te voorkomen dat er kleine deeltjes worden opgegeten.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Heb jij een ervaring met dit product en wil je dit graag met anderen delen? Fantastisch! Vul dan onderstaand formulier in.
Heb je een vraag of een klacht over onze service, dit product of een ander product van ons, wil ik je vragen om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen we tot een passende oplossing komen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees onze Pricacy Policy om meer te weten te komen.
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie