PETLANDO PVC SLEEPLIJN ZWART (20MM / 10 METER)
 

PETLANDO PVC SLEEPLIJN ZWART (20MM / 10 METER)

 0 reviews

​De sleeplijnen van Petlando liggen heel erg fijn in de hand. De lijnen zijn gemaakt van 100% PVC en zijn erg zacht en flexibel. Ze zijn extreem sterk, duurzaam en ideaal voor speurwerk of training. De lijnen bieden de hond meer vrijheid dan aan een korte lijn en zijn daarom goed te gebruiken in gebieden waar de hond wat meer ruimte kan krijgen zonder los te lopen. Daarnaast zijn de lijnen heel makkelijk schoon te maken na gebruiken. Een (natte) doek eroverheen en de lijn is weer schoon! 

De PVC lijnen van Petlando nemen geen vocht op uit de omgeving en worden dus niet zwaarder tijdens gebruik. 

€ 36,95
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
De sleeplijnen van Petlando liggen heel erg fijn in de hand. De lijnen zijn gemaakt van 100% PVC en zijn erg zacht en flexibel. Ze zijn extreem sterk, duurzaam en ideaal voor speurwerk of training. De lijnen bieden de hond meer vrijheid dan aan een korte lijn en zijn daarom goed te gebruiken in gebieden waar de hond wat meer ruimte kan krijgen zonder los te lopen. Daarnaast zijn de lijnen heel makkelijk schoon te maken na gebruiken. Een (natte) doek eroverheen en de lijn is weer schoon! 

De PVC lijnen van Petlando nemen geen vocht op uit de omgeving en worden dus niet zwaarder tijdens gebruik. 

De lijnen kunnen ook gebruikt worden als sleeplijn zonder dat iemand de lijn vast hoeft te houden. De lijnen hebben namelijk geen handvat en blijven daarom minder makkelijk ergens aan vasthaken. Met de lijn kun je op die manier een hond los laten lopen die zich bijvoorbeeld minder makkelijk laat aanlijnen als hij losloopt. 
Materiaal: lijn van 100% PVC met een musketonhaak. 

Afmetingen: 20 millimeter breed, 10 meter lang. 

Gewicht: +/- 500 gram.

Kleur: zwart.

Bijzonderheden: zonder handvat.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Heb jij een ervaring met dit product en wil je dit graag met anderen delen? Fantastisch! Vul dan onderstaand formulier in.
Heb je een vraag of een klacht over onze service, dit product of een ander product van ons, wil ik je vragen om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen we tot een passende oplossing komen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees onze Pricacy Policy om meer te weten te komen.
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie