Trixie Slow Feeder Mat
 

Trixie Slow Feeder Mat

 0 reviews

Een anti-schrok voerbak van zacht materiaal voor honden die hun eten binnen no time op hebben. De obstakels zorgen voor langzamer eten en een minder snel gevuld buikje!

€ 14,99
Aantal Niet op voorraad

Anti-schrok voerbak voor honden
Heeft jouw hond zijn maaltijd al op voordat je het weet? En moet het vervolgens braken of overgeven? Het schrokken van eten kan gezondheidsnadelen met zich meebrengen zoals kans op overgewicht of zelfs een maagtorsie.

Rustiger eten met de anti-schrok voerbak
Met behulp van de obstakels in het midden van de anti-schrok voerbak, zal jouw hond meer moeite moeten doen om zijn brokken of natvoer op te eten. Het zachte materiaal voorkomt beschadiging aan tanden en tandvlees. Door het langzamer eten zal jouw hond minder schrokken en sneller een voller gevoel krijgen, dit zorgt ook voor een betere (spijs)vertering. De voerbak is met anti-slip bodem waardoor deze goed op zijn plek blijft staan tijdens het eten. 
 

  • voorkomt schrokken tijdens de maaltijd
  • voor alle soorten voer geschikt
  • zacht materiaal spaart bek en tandvlees
  • voor een langere duur van de activiteit met voer vullen en invriezen
  • slipvast
  • TPE
  • Ø28 cm)

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Heb jij een ervaring met dit product en wil je dit graag met anderen delen? Fantastisch! Vul dan onderstaand formulier in.
Heb je een vraag of een klacht over onze service, dit product of een ander product van ons, wil ik je vragen om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen we tot een passende oplossing komen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees onze Pricacy Policy om meer te weten te komen.
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie