BANDIT BIOLOGISCH LAM MIX HOND (300 GR)
 

BANDIT BIOLOGISCH LAM MIX HOND (300 GR)

 0 reviews

Bandit biologische lammix complete maaltijd voor de hond. Bandit staat voor een zeer hoge kwaliteit van hun grondstoffen en is geschikt voor alle leeftijden en formaten honden. Naast lam, bevat de lammix ook nog zilvervliesrijst en vis.

Dit diepvriesproductenproduct (300 gram verpakking) is op bestelling te verkrijgen in omdoos met 21 stuks. Je ontvangt dan 5% korting. Wil jij dit product bestellen? Neem dan contact met ons op. 


 
Diepvriesproducten van Bandit worden niet thuis bezorgd. 
 

€ 4,30
Aantal (minimaal 21)

Toevoegen aan wenslijst
Bandit biologische lammix complete maaltijd voor de hond. Bandit staat voor een zeer hoge kwaliteit van hun grondstoffen en is geschikt voor alle leeftijden en formaten honden. Naast lam, bevat de lammix ook nog zilvervliesrijst en vis.

Dit diepvriesproductenproduct (300 gram verpakking) is uitsluitend op bestelling te verkrijgen in omdoos met 21 stuks. Wil jij dit product bestellen? Neem dan contact met ons op.Diepvriesproducten van Bandit worden niet thuis bezorgd. 

 
Bandit diervoeding bevat:

> 
Gemalen Biologische botten met kippenvlees wordt als calciumbron gebruikt in de standaard vleesmix. Dit zijn kippen waar het kipfilet vanaf is gesneden en voor menselijke consumptie is gebruikt. Dit is een hoogwaardig product en geen afvalproduct. Voor de vleesmix Kip worden zelfs complete oude Biologische legkippen gebruikt. Als calciumbron in de Lam en Geit variant worden Lams-Geiten ribben gebruikt.

Eerste kwaliteit biologisch orgaanvlees wat bestaat uit pens, hart, lever en niertjes van een rund of lam of geit afhankelijk per variant.

Biologische zilvervliesrijst (niet in alle varianten)die op rijstvelden worden verbouwd waar het gebruik van bestrijdingsmiddelen niet is toegestaan.

Hoogwaardig spiervlees. Dit is hetzelfde vlees wat u bij uw biologische slager in de vitrine ziet liggen. Het vlees wordt ingekocht bij Europese slachthuizen die onder strenge controle staan.

Strenggeselecteerde verse biologische groente afgestemd op de dieetvoedingen. De verkrijgbare soort is afhankelijk van het jaargetijde en afkomstig van een zorgboerderij.

Versgevangen vis.

Zuivere biologische maiskiemolie.

Samenstelling: Biologisch lam (vlees, botten, pens, hart, lever en niertjes en long), verse vis (niet biologisch), 2% verse bio groenten, 2% bio zilvervliesrijst.

Analytische bestanddelen: eiwit 18%, vocht 60%, vet 13%, as 2,3%, ruwe celstof 4,5%.

Inhoud: 300 gram.

Dit product (300 gram verpakking) is uitsluitend op bestelling te verkrijgen in omdoos met 21 stuks. Er is ook een variant van 935 gram (omdoos met 12 stuks)

Omdat Bandit Bio diervoeding wordt samengesteld uit uitsluitend verse ingrediënten, zonder toevoeging van conserveermiddelen, is het buiten de diepvries slechts beperkt houdbaar. Bewaar het product dan ook in de diepvries bij -18°C Het openen van de bevroren worsten gaat het gemakkelijkst door met een scherp mes de plastic verpakking in de lengte open te snijden. Leg de inhoud van de worst vervolgens in een afsluitbaar bakje en plaats het in de koelkast (4-7°C) om het te laten ontdooien. Als het vlees ontdooid is kan je het aan je hond voeren of nog maximaal twee dagen in de koelkast bewaren. Serveren op kamertemperatuur.

Hygiëne voorschriften
Bandit Bio diervoeding is een rauw diervoeder en bevat van nature verschillende bacteriën. Honden worden van deze bacteriën niet ziek. Wel is het van belang om enkele hygiënevoorschriften in acht te nemen.

> Ontdooi het voer in een afsluitbare bak in de koelkast zodat het niet in aanraking komt met ons eigen voedsel.
> Was alle spullen die in aanraking zijn gekomen goed af met warm water en afwasmiddel.
> Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de bacteriën zich zullen vermeerderen. Geef je huisdier het voer daarom in een koele ruimte en uit de zon.
> Zorg ervoor dat er geen vliegen in de buurt van het voer kunnen komen, vliegen kunnen bacteriën in het voer verspreiden.

Hoeveel Bandit Bio diervoeding moet ik mijn hond voeren:

Gemiddeld zou men kunnen zeggen;

> volwassen honden: 125-150 gram per 10 kg lichaamsgewicht per dag
pups en zogende honden:  2 tot 3 keer de aanbevolen hoeveelheid voor de volwassen hond

Dit zijn richtlijnen en er zijn natuurlijk uitzonderingen op de regel. Belangrijk is dat je voert op het oog. De ribben van je hond moeten goed te voelen zijn, maar ze mogen niet zichtbaar zijn. 

De energiebehoefte van de hond is afhankelijk van verschillende factoren zoals; het gewicht, het ras, de levensfase, de sexe, de activiteit en de gezondheid van de hond. De hoeveelheid te voeren voer wordt weergegeven als de dagelijkse energiebehoefte uitgedrukt in kilocalorieën.
Het aantal kilocalorieën dat in het voer aanwezig is, is afhankelijk van het percentage vet, eiwit en koolhydraten. Houdt ten alle tijden de conditie van de hond in de gaten. Als je hond te mager wordt, voer hem dan meer. Als je hond te dik wordt, voer dan minder. Zorg dat er ook altijd voldoende drinkwater voorhanden is.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Heb jij een ervaring met dit product en wil je dit graag met anderen delen? Fantastisch! Vul dan onderstaand formulier in.
Heb je een vraag of een klacht over onze service, dit product of een ander product van ons, wil ik je vragen om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen we tot een passende oplossing komen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees onze Pricacy Policy om meer te weten te komen.
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie