ENERGIQUE NR. 4 SPECIAAL (3 KG)
 

ENERGIQUE NR. 4 SPECIAAL (3 KG)

 0 reviews

Energique nr. 4 is  een complete verse vleesmaaltijd voor honden met huid- en/of darmklachten. Gebleken is dat honden met darmproblemen na acht weken Energique Speciaal geen diarree meer hebben. Energique speciaal is super licht verteerbaar door lam, rijst en olie die veel natuurlijke vitamine E bevat. Met lamsvlees uit Nieuw Zeeland en kip dat is ontdaan van veren, kop, poten en ingewanden en geheel vermalen, inclusief de botten (kraakbeen).


 

€ 15,95
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Energique nr. 4 is  een complete verse vleesmaaltijd voor honden met huid- en/of darmklachten. Gebleken is dat honden met darmproblemen na acht weken Energique Speciaal geen diarree meer hebben. Energique speciaal is super licht verteerbaar door lam, rijst en olie die veel natuurlijke vitamine E bevat. Met lamsvlees uit Nieuw Zeeland en kip dat is ontdaan van veren, kop, poten en ingewanden en geheel vermalen, inclusief de botten (kraakbeen).Diepvriesproducten van Energique worden niet thuis bezorgd. Wel is het mogelijk diepvriesproducten online te bestellen en bij het afronden van de bestelling te kiezen voor 'afhalen in de winkel'. Zo kunnen wij de bestelling in behandeling nemen en kun je (op afspraak) de producten ophalen op het moment dat het jou schikt.
Samenstelling: kip, pens, lamsvlees, rijst, olien; meervoudig onververzadigde vetzuren, vetten.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 11,4%, ruw vet 22,2 %, ruw as 3,4%, ruwe celstof 0,8% en vocht 58%. Fosfor 0,5% en calcium 0,7%.

Inhoud: 3 kilogram, schijfjes van 100 gram.
Voedingsaanbeveling Energique: als kuur adviseren wij dat de hond gedurende 12 tot 16 weken niets anders dan Energique Speciaal te eten krijgt. Na deze 'kuur' kan de hond op Energique voor volwassen honden overgaan. Eventueel kan de hond ook zijn verdere leven Energique Speciaal blijven eten, aangezien ook dit een complete voeding is. 
Per 5 kilo lichaamsgewicht geef je ongeveer 100 gram per dag. Jonge honden tot 1 á 2 jaar eten meer dan een volwassen hond die al volgroeid is. Dit is een gemiddelde, al naar gelang de activiteit van de hond. Een hond die de hele dag buiten actief is, heeft een andere voedingsbehoefte dan een hond die dagelijks binnen ligt en drie keer per dag een ommetje maakt. Een kleine hond eet relatief meer dan een grote hond. Honden met pups hebben uiteraard ook meer nodig. Afhankelijk van de grootte van het nest, eet de moederhond soms twee of drie maal de normale portie. Niet direct na het eten met de hond gaan wandelen of trainen. De hond moet altijd over vers water kunnen beschikken en energique serveren op kamertemperatuur.
 
Gewicht hond Hoeveelheid voeding
5 kilo 100 gram
10 kilo 200 gram
15 kilo 300 gram
20 kilo 400 gram
 

Dit zijn richtlijnen , er zijn natuurlijk uitzonderingen op de regel. Belangrijk is dat je voert op het oog. De ribben van je hond moeten goed te voelen zijn, maar ze mogen niet zichtbaar zijn. 

Houdt ten alle tijden de conditie van de hond in de gaten. Als je hond te mager wordt, voer hem dan meer. Als de hond te dik wordt, voer dan minder. Zorg dat er ook altijd voldoende drinkwater voorhanden is.

Gebruikerstips:
Omdat Energique wordt samengesteld uit uitsluitend verse ingrediënten, zonder toevoeging van conserveermiddelen, is het buiten de diepvries slechts beperkt houdbaar. Bewaar het product dan ook in de diepvries bij -18°C  Leg het schijfje in een afsluitbaar bakje en plaats het in de koelkast (4-7°C) om het te laten ontdooien. Als het vlees ontdooid is kan je het aan je hond voeren of nog maximaal twee dagen in de koelkast bewaren. Serveren op kamertemperatuur.

Hygiëne voorschriften:
Energique is een rauw diervoeder en bevat van nature verschillende bacteriën . Honden worden van deze bacteriën niet ziek. Wel is het van belang om enkele hygiënevoorschriften in acht te nemen.

Ontdooi het voer in een afsluitbare bak in de koelkast zodat het niet in aanraking komt met ons eigen voedsel.
Was alle spullen die in aanraking zijn gekomen goed af met warm water en afwasmiddel.
Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de bacteriën zich zullen vermeerderen. Geef je huisdier het voer daarom in een koele ruimte en uit de zon.
> Zorg ervoor dat er geen vliegen in de buurt van het voer kunnen komen, vliegen kunnen bacteriën in het voer verspreiden.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Heb jij een ervaring met dit product en wil je dit graag met anderen delen? Fantastisch! Vul dan onderstaand formulier in.
Heb je een vraag of een klacht over onze service, dit product of een ander product van ons, wil ik je vragen om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen we tot een passende oplossing komen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees onze Pricacy Policy om meer te weten te komen.
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie