DOGS PERFECT

Dogs Perfect® heeft een uitgebreid assortiment aan diepgevroren complete vers vlees voeding dat geschikt is voor elke hond. Dogs Perfect® bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die je hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan je hond te voeren. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Door de toevoeging van Groenlipmossel en Aloë Vera is Dogs Perfect® onderscheidend ten opzichte van ander vers vlees voeders.

Wij hebben de volgende smaken standaard in ons assortiment opgenomen (1000 grams verpakkingen, van enkele varianten hebben wij ook 500 grams verpakkingen standaard op voorraad):

- Kip / Rund compleet
- Rund compleet
- Lam compleet
- Kip compleet
- Vis trio compleet
- Zalm compleet
- Wild trio compleet
- Konijn compleet
- Eend compleet
- Kalkoen compleet
- Paard compleet

Overige smaken zijn op bestelling leverbaar per omdoos (10 x 1000 gram, of 20 x 500 gram)

Via Natura heeft Dogs Perfect® in het assortiment genomen om het assortiment van Naturis te vervangen. (i.v.m. een wijziging in het assortiment van Naturis per februari 2020, hebben wij doen besluiten om Naturis uit ons standaard assortiment te halen). 

Diepvriesproducten van Dogs Perfect® worden niet thuis bezorgd. Wel is het mogelijk diepvriesproducten online te bestellen en bij het afronden van de bestelling te kiezen voor 'afhalen in de winkel'. Zo kunnen wij de bestelling in behandeling nemen en kun je (op afspraak) de producten ophalen op het moment dat het jou schikt.
Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie