NATURIS

Naturis Versvlees Voeding - diepgevroren, de naam zegt het al, wordt van vers vlees gemaakt en diepgevroren om te bewaren. Er worden absoluut geen granen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of bindmiddelen aan toegevoegd. De grondstoffen worden bevroren of ijskoud verwerkt en worden niet verhit zodat de natuurlijke vitaminen, aminozuren en mineralen behouden blijven. Aan alle soorten van Naturis wordt er zeewier aan toegevoegd wat een echte vitaminenbom is voor je hond. 

20/02/2002 wij hebben doen besluiten om Naturis uit ons standaard diepvries assortiment te halen. Dit i.v.m. een wijziging in samenstelling van enkele smaken. Wij adviseren je graag in onze winkel over een goed alternatief.

Naturis kunnen wij nog wel op bestelling leveren per omdoos. ( 8 x 1000 gram / 16 x 500 gram)

Diepvriesproducten van Naturis worden niet thuis bezorgd. Wel is het mogelijk diepvriesproducten online te bestellen en bij het afronden van de bestelling te kiezen voor 'afhalen in de winkel'. Zo kunnen wij de bestelling in behandeling nemen en kun je (op afspraak) de producten ophalen op het moment dat het jou schikt.

Binnenkort zijn hier de nieuwste producten te vinden. 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie