CARNIBEST KALKOENMIX KAT (500 GR)
 

CARNIBEST KALKOENMIX KAT (500 GR)

 0 reviews

Carnibest Kalkoenmix is een complete diepvriesvoeding voor katten en bevat vers kalkoenvlees, koudgeperste zonnebloemolie, natuurlijke vitaminen en mineralen. Het is geschikt voor katten van alle leeftijden, tevens zeer geschikt als eliminatie-dieet. Kalkoen-mix kan ook gegeven worden ter afwisseling op de andere soorten Carnibest kattenvoer. Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen en synthetische toevoegingen.


€ 4,45
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Carnibest Kalkoenmix is een complete diepvriesvoeding voor katten en bevat vers kalkoenvlees, koudgeperste zonnebloemolie, natuurlijke vitaminen en mineralen. Het is geschikt voor katten van alle leeftijden, tevens zeer geschikt als eliminatie-dieet. Kalkoen-mix kan ook gegeven worden ter afwisseling op de andere soorten Carnibest kattenvoer.

Het vlees is afkomstig van Nederlands vee en staat onder strenge controle.
Een deel van de grondstoffen die in Carnibest verwerkt zitten zijn biologisch. 
Bevat verse groenten zoals bladgroenten. De groenten in Carnibest zijn geheel afkomstig van biologische productie en worden wekelijks vers aangeleverd.
Carnibest is gegarandeerd vrij van varkensvlees en is dierproefvrij.
> Bevat geen bindmiddelen, conserveringsmiddelen, geur- kleur- of smaakstoffen. Diepvriesproducten van Carnibest worden niet thuis bezorgd. Wel is het mogelijk diepvriesproducten online te bestellen en bij het afronden van de bestelling te kiezen voor 'afhalen in de winkel'. Zo kunnen wij de bestelling in behandeling nemen en kun je (op afspraak) de producten ophalen op het moment dat het jou schikt.
Samenstelling: vers kalkoenvlees, koudgeperste zonnebloemolie, natuurlijke vitaminen en mineralen.

Analytische bestanddelen: eiwit 20%, vet 15%, as 1%, celstof 1%, vocht 63%, calcium 0,4% en fosfor 0,3%. 

Inhoud: 500 gram. 

Producent: Bunschoten Diervoeders BV.
Voedingsaanbeveling Carnibest: volwassen katten hebben tussen 30 en 40 gram Carnibest per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig. Kittens en zogende katten hebben tussen 60 en 80 gram Carnibest per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig of indien gewenst, naar behoefte. Deze hoeveelheden zijn richtlijnen. Voor verdere instructies omtrent spenen, zie de aanwijzingen op de verpakking. Voor aanvullend voeradvies kun je het beste contact met ons opnemen, bij voorkeur telefonisch of anders in de winkel. 

Het ontdooien dient altijd in de koelkast te gebeuren. Carnibest is, eenmaal ontdooid, nog 2 dagen houdbaar in de koelkast.
​Speciaal voor kennels, cattery’s en mensen met meerdere (grote) huisdieren is het gunstig om in één keer groot in te kopen.
Je komt dan in aanmerking voor onze speciale grootverbruikersprijzen.
Deze korting kan oplopen tot 25%
Voor Daily Meat, Carnibest en Naturis hebben wij een speciale combinatie staffel gemaakt. Zo kun je gunstig deze 3 merken combineren.
We sturen je graag de prijslijsten toe.
Hieronder leest u onze voorwaarden voor het afnemen van deze kortingsprijzen:
  • 5 werkdagen van te voren bestellen, bij voorkeur per email of telefonisch.
  • Afhalen op het afgesproken dagdeel van de levering.
  • Wij plaatsen uw bestelling niet in de vriezer, het wordt bevroren d.m.v. vriestransport bij ons geleverd. Na levering plaatsen wij het in een geïsoleerde container of tas waardoor het nog enkele uren dezelfde temperatuur blijft als bij de levering. Echter op warme zomerdagen is het van belang dat de bestelling snel afgehaald wordt.
  • De korting geldt alleen bij het afhalen van de gehele bestelling in één keer, op de dag die hiervoor is afgesproken.
Wat mag u van ons verwachten:
  • Wij nemen contact met u op, zodra de levering klaar staat.
  • In overleg kiezen wij samen de gewenste afleverdag. Bij vrijwel alle merken is dit 2x per week.
  • Zodra er een product niet leverbaar is, nemen wij contact op en stemmen met u af of er een alternatief mogelijk is.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven. Heb jij een ervaring met dit product en wil je dit graag met anderen delen? Fantastisch! Vul dan onderstaand formulier in.
Heb je een vraag of een klacht over onze service, dit product of een ander product van ons, wil ik je vragen om eerst contact met ons op te nemen. Zo kunnen we tot een passende oplossing komen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees onze Pricacy Policy om meer te weten te komen.
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie