CARNIBEST VLEESMIX BIOLOGISCH KAT (500 GR)
 

CARNIBEST VLEESMIX BIOLOGISCH KAT (500 GR)

 1 review

Carnibest Vleesmix Biologisch (EKO) is een complete diepvriesvoeding voor katten en bevat vers biologisch kippenvlees, vers biologisch rundvlees, biologische rijst, biologische plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen. Het is een uitkomst voor de consument die bijvoorbeeld zelf uitsluitend biologisch eet en zijn/haar kat ook biologisch voer met het EKO-keurmerk wil voorschotelen. Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen en synthetische toevoegingen.


€ 4,65
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Carnibest Vleesmix Biologisch (EKO) is een complete diepvriesvoeding voor katten en bevat vers biologisch kippenvlees, vers biologisch rundvlees, biologische rijst, biologische plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen. Het is een uitkomst voor de consument die bijvoorbeeld zelf uitsluitend biologisch eet en zijn/haar kat ook biologisch voer met het EKO-keurmerk wil voorschotelen. 

Het vlees is afkomstig van Nederlands vee en staat onder strenge controle.
Een deel van de grondstoffen die in Carnibest verwerkt zitten zijn biologisch. 
Carnibest is gegarandeerd vrij van varkensvlees en is dierproefvrij.
> Bevat geen bindmiddelen, conserveringsmiddelen, geur- kleur- of smaakstoffen. Diepvriesproducten van Carnibest worden niet thuis bezorgd. Wel is het mogelijk diepvriesproducten online te bestellen en bij het afronden van de bestelling te kiezen voor 'afhalen in de winkel'. Zo kunnen wij de bestelling in behandeling nemen en kun je (op afspraak) de producten ophalen op het moment dat het jou schikt.
Samenstelling: vers biologisch kippenvlees, vers biologisch rundvlees, biologische rijst, biologische plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.

Analytische bestanddelen: eiwit 20%, vet 14%, as 2%, celstof 1%, vocht 61%, calcium 0,55% en fosfor 0,48%. 

Inhoud: 500 gram.

Producent: Bunschoten Diervoeders BV.
Voedingsaanbeveling Carnibest: volwassen katten hebben tussen 30 en 40 gram Carnibest per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig. Kittens en zogende katten hebben tussen 60 en 80 gram Carnibest per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig of indien gewenst, naar behoefte. Deze hoeveelheden zijn richtlijnen. Voor verdere instructies omtrent spenen, zie de aanwijzingen op de verpakking. Voor aanvullend voeradvies kun je het beste contact met ons opnemen, bij voorkeur telefonisch of anders in de winkel. 

Het ontdooien dient altijd in de koelkast te gebeuren. Carnibest is, eenmaal ontdooid, nog 2 dagen houdbaar in de koelkast.
​Speciaal voor kennels, cattery’s en mensen met meerdere (grote) huisdieren is het gunstig om in één keer groot in te kopen.
Je komt dan in aanmerking voor onze speciale grootverbruikersprijzen.
Deze korting kan oplopen tot 25%
Voor Daily Meat, Carnibest en Naturis hebben wij een speciale combinatie staffel gemaakt. Zo kun je gunstig deze 3 merken combineren.
We sturen je graag de prijslijsten toe.
Hieronder leest u onze voorwaarden voor het afnemen van deze kortingsprijzen:
  • 5 werkdagen van te voren bestellen, bij voorkeur per email of telefonisch.
  • Afhalen op het afgesproken dagdeel van de levering.
  • Wij plaatsen uw bestelling niet in de vriezer, het wordt bevroren d.m.v. vriestransport bij ons geleverd. Na levering plaatsen wij het in een geïsoleerde container of tas waardoor het nog enkele uren dezelfde temperatuur blijft als bij de levering. Echter op warme zomerdagen is het van belang dat de bestelling snel afgehaald wordt.
  • De korting geldt alleen bij het afhalen van de gehele bestelling in één keer, op de dag die hiervoor is afgesproken.
Wat mag u van ons verwachten:
  • Wij nemen contact met u op, zodra de levering klaar staat.
  • In overleg kiezen wij samen de gewenste afleverdag. Bij vrijwel alle merken is dit 2x per week.
  • Zodra er een product niet leverbaar is, nemen wij contact op en stemmen met u af of er een alternatief mogelijk is.
  | Door anne
Biologische vleesmix vind ik fijn, dieren hebben een iets beter leven gehad. Mijn kat met chronische gruis/blaasontstekingen is genezen nadat ik (tegen advies in van de dierenarts) de brokken de deur heb uitgedaan en haar alleen met dit voer als hoofdmaaltijd ben gaan voeren. Een paar dieetbrokken krijgt ze erbij voor het knabbelen. ook mijn gezonde andere kat, geef ik dit voer.

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie