Over Via Natura

Via Natura, gespecialiseerd in hond en kat 

Onze doelstelling is om door middel van natuurlijke voeding en gezondheidsproducten (huis)dieren hun gezondheid te behouden en te bevorderen. Onze service is hier dan ook op gericht.
Veel klanten hebben specifieke hulp nodig. Wij werken graag individueel en op maat. Onze hoge mate van vakkennis in combinatie met de individuele hulp maakt Via Natura uniek.

Team Via Natura
Vanaf 2007 zijn wij hét adres voor natuurlijke rauwe vlees voeding en snacks voor dieren met maag-darmklachten, huidklachten, (voedsel)allergieën of intoleranties. Het team dat dagelijks in de weer is om alle klanten te helpen bestaat uit Roos, Gwendolyn, Tristan, Bryony, Marcel, Xingxing en onze stagiair Kyra. Mochten onze mogelijkheden niet toereikend genoeg zijn dan werken wij nauw samen met specialisten die wij kunnen inschakelen. Denk hierbij aan een dierenarts, gedragstherapeut, TTouch practitioner en trimster. Zo ben je zeker van een compleet advies. 

Assortiment en voorraad
Wij streven er naar een ruim assortiment te kunnen bieden dat past binnen onze doelstelling.
Wil je een product bestellen dat wij niet voorradig hebben? Of wil je meer bestellen van een product voorradig is? Stuur ons dan een mail, we krijgen meerdere keren per week voorraad aangeleverd en kunnen vaak snel je product leveren.

Staffel- en grootverbruiksprijzen
Wij hebben speciale staffelprijzen voor o.a. onze diepvriesproducten. Sommige hiervan zullen op deze website vermeld zijn. Mocht je in aanmerking willen komen voor de kortingsprijzen bij grotere afname, neem dan contact met ons op.

Niet tevreden of klachten
Gaat er iets mis met je bestelling of ben je niet tevreden, neem dan contact met ons op. We zullen altijd in overleg zoeken naar een oplossing. Meer informatie over bestellen en retourneren vind je hier.

Klantreacties en reviews
Ben je erg tevreden over een product of over onze service? Wij vinden het erg fijn om dit te horen. Op deze website kun je producten reviewen. Ook kun je ons een bericht sturen via e-mail. Een review op google waarderen we zeer!

Winnaar dierenspeciaalzaak van het jaar award
In 2017 wonnen we de dierenspeciaalzaak van het jaar award en in 2019 werden we opnieuw genomineerd.
 

N.B.: het is wettelijk geregeld dat alleen een dierenarts (diergeneeskundige) een medische diagnose mag stellen (en een medische behandeling mag geven). Wij geven derhalve uitsluitend advies over hoe je de gezondheid van jouw huisdier kunt optimaliseren met natuurlijke middelen en op basis van natuurlijke geneeswijzen.


De openingstijden van onze winkel te Beekbergen (bij Apeldoorn) zijn:

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 9:00 - 17:30 uur 
Woensdag 9:00 - 17:30 uur
Donderdag 9:00 - 17:30 uur
Vrijdag  9:00 - 17:30 uur
Zaterdag 9:00 - 16:00 uur

 

Dorpstraat 40
7361 AV  Beekbergen 
055 - 843 0743
info@via-natura.nl
ons contactformulier 
Makkelijk dichtbij en gratis parkeren

Facebook: Via Natura

KvK: 71968016
IBAN: NL38RABO0128509627
BTW: NL 825 725 252 B01

Van deze website mag niets gekopieerd worden zonder toestemming van Via Natura.
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie