Beste Dierenspeciaalzaak 2017 en nominatie 2019

Via Natura – opnieuw genomineerd voor 'Beste Dierenspeciaalzaak' 2019
Via Natura hoort opnieuw tot de top van Nederland. Door deze nominatie is het duidelijk zichtbaar dat Via Natura gewaardeerd wordt om de hoge mate van kennis, de manier waarop er met de klanten omgegaan wordt en de filosofie waar wij voor blijven staan. Voor het eerst in de geschiedenis werd een dierenwinkel genomineerd nádat zij al eerder deze prijs wonnen. Dat is al een heel grote eer. 

De jury gaf een prachtig rapport waar wij heel trots op zijn: “De winnaar van de DSZ Award 2017 heeft daarna niet stilgezeten en terecht weer een nominatie verdiend. De ingeslagen weg is voortgezet en met succes. De sterke filosofie is ongewijzigd en wordt door steeds meer klanten gewaardeerd. De passie voor gezonde voeding is zichtbaar aanwezig bij het hele personeel (en niet alleen de ondernemer). Met trots wordt dan ook gedeeld dat er specifiek naar bepaalde personeelsleden wordt gevraagd. Het geeft de onderneemster ruimte voor consulten en nieuwe activiteiten. Al met al staat hier een prachtig concept dat zich bewezen heeft en een mooie toekomst tegemoet gaat. Veel succes!”

 

 


 

Dutch Pet Awards 2017 - Beste dierenspeciaalzaak van Nederland
Maandag 20 november 2017 was er in Studio21 in Hilversum een groots gala met de uitreiking van de Dutch Pet Awards. De zes Dutch Pet Awards werden uitgereikt aan personen en bedrijven die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche. De negenkoppige jury had zorgvuldig een keuze gemaakt uit de vele aanmeldingen.
De Dierenspeciaalzaak Award wordt ieder jaar uitgereikt aan de dierenwinkel die een voorbeeld is in de branche. De jury heeft gekeken naar de deskundigheid van het winkelpersoneel, de servicegerichtheid naar de klant, het onderscheidend vermogen, de algemene indruk van de winkel en de vernieuwingskracht van de ondernemer. Daarnaast kon er ook worden gestemd door het publiek.

Winnaar van de DSZ Award werd Via Natura uit Beekbergen. In het juryrapport werd de scherpe keuze voor een specialisme geroemd, die vervolgens consequent wordt uitgevoerd in assortimentskeuzes, advies en samenwerking 
met een dierenarts met gratis consulten. De heldere propositie wordt beloond door de consument met prima resultaten.

Roos van Limbeek startte Via Natura ruim tien jaar geleden vanuit huis als 
een natuurvoedingswinkel voor hond en kat. In 2012 werd de winkel aan de Arnhemseweg in Beekbergen geopend. In de loop van de jaren is de winkel uitgebreid en gegroeid tot een speciaalzaak voor hond en kat. Daarom is er bij de verhuizing een jaar geleden naar de Dorpstraat 40 ook gekozen voor een naamsverandering: ‘Via Natura, gespecialiseerd in hond en kat’.  Met het winnen van de ‘Beste dierenspeciaalzaak van het jaar– award’ krijgt Via Natura de erkenning vanuit de branche. Daar waar men vijf jaar geleden nog dacht dat zo’n winkeltje het niet zou redden, wordt Via Natura nu als voorbeeld gezien voor velen. Het is duidelijk te merken dat gezonde voeding ook belangrijk is voor onze huisdieren en dat eigenaren verder willen kijken om hun huisdieren gezond te houden.

 Onderschrift bij de foto:  Roos van Limbeek krijgt de DSZ Award uitgereikt uit handen van Nigel Baker, CEO van The Britisch Pet Industry Federation

Filmpje van de Award uitreiking op 20 november 2017.


 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie