• De natuurlijke speciaalzaak voor hond en kat

  • Voor 14u besteld, dezelfde dag nog verzonden

  • Persoonlijk en professioneel advies

  • Gratis verzending v.a. € 67 binnen NL  

logo
  • De natuurlijke speciaalzaak voor hond en kat

Vuurwerk angst pakketten

Begeleiding en advies bij onrust door vuurwerk (nov 2023)

Het is al weer volop te merken. Harde knallen, doffe dreunen, hoge tonen en lichtflitsen. Er zijn maar weinig dieren die in de laatste maanden van het jaar volledig ontspannen door het leven gaan.

Voor de eigenaar geeft het net zoveel onrust. "Wat te doen? Hoe krijg ik mijn dier rustiger en hoe voorkom ik erger?" "Wat kan ik doen om een veilige omgeving te bieden?"

Persoonlijk heb ik in de afgelopen 30 jaar 3 honden en 4 katten mee mogen maken die allemaal op hun eigen manier reageren. Het is mij juist daardoor nog meer duidelijk geworden dat geen enkel dier hetzelfde reageert. Binnen ons team zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in natuurlijke middelen, supplementen en technieken om dieren te ondersteunen bij (vuurwerk) angst. We kunnen jouw dier zeker helpen! Om meteen wel duidelijk en eerlijk te zijn: een diepgewortelde zware angst is niet met een poedertje of een spelletje te verhelpen. Geef het alsjeblieft niet op! Er is altijd iets te doen dat het meer dragelijk maakt!

Start zo snel als mogelijk is met het helpen van je dier. Ook al is er nu nog niet veel aan de hand. Tot en met de jaarwisseling is er op zaterdagen van 10-14 uur altijd een van onze deskundigen aanwezig in de winkel die je van advies kan voorzien. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Kan je niet naar de winkel komen maar wil je toch advies? Stel je vraag dan in een email. Dan maken we een telefonische afspraak.

Naast persoonlijk advies kan je natuurlijk ook zelf een keus maken uit de ondersteunende middelen bij vuurwerk angst: We hebben een aantal actiepakketten met korting gemaakt: Op deze pagina vind je alle ondersteunende middelen voor de HOND en hier voor de KAT

Volgends Nederlandse wetgeving mogen wij niet vermelden voor welke medische aandoeningen deze producten geschikt zijn. Daarom vermelden wij op onze website alleen de gezondheidsvoordelen. Mocht je vragen hebben over dit product of welke adviezen wij geven in het geval van jouw dier neem dan gerust contact op met onze specialisten. Dit kan tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 0558430743