Online Bonuspunten sparen

SPAAR VOOR ONLINE KORTING BIJ VIA NATURA

Per 01-04-2017 is het online Bonuspunten sparen actief, hieronder een korte uitleg:

> Bij iedere uitgegeven euro (exclusief verzendkosten) spaar je 2 Bonuspunten, bij 350 Bonuspunten kun je een Via Natura Kadobon aanmaken t.w.v. 5 euro.
> Zorg dat je vóór je jouw bestelling plaatst een account hebt aangemaakt of bent ingelogd in jouw al eerder aangemaakte account. Alleen als je bent ingelogd kun je Bonuspunten sparen.
> Het saldo van je Bonuspunten kun je bekijken op je account. Zodra je bestelling de status "Verzonden" heeft gekregen, worden de Bonuspunten toegeschreven aan je account.
> Zodra je 350 Bonuspunten of meer hebt gespaard, kun je in je account op de 'Omwisselen voor Kadobon' knop drukken om jouw gespaarde Bonuspunten om te wisselen voor een Via Natura Kadobon.
> Je gespaarde kadobon kun je maar eenmalig inwisselen, dit doe je bij het afrekenen (bij de Kassa), het is dus een betaalwijze (en geen Kortingscode).
> De gespaarde Via Natura Kadobon kun je bij je eerstvolgende bestelling inwisselen, maar ook aan iemand anders cadeau geven.

Algemene Voorwaarden Via Natura online Bonuspunten sparen 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het sparen van Bonuspunten in de webwinkel van Via Natura. De gebruiker van het puntenspaarsysteem heeft bij het aanmelden kennis genomen van deze algemene voorwaarden en heeft zich door middel van het registreren akkoord verklaard met de inhoud van deze algemene voorwaarden.
Het account is persoonlijk en uitsluitend voor particulier gebruik.

Het Bonuspunten sparen is een spaarsysteem voor de webwinkelklanten van Via Natura. Voor de klanten die naar de winkel in Beekbergen komen is er de Loyalty Card. Het is niet mogelijk om tussen deze spaarsystemen punten uit te wisselen. De accounts kunnen niet gekoppeld worden. Voor meer informatie over de Via Natura Loyalty Card verwijzen wij u naar www.via-natura.nl/klantenkaart.

1. Aanvraag online Bonuspunten sparen
Iedere persoon boven de 16 jaar kan online Bonuspunten sparen op www.via-natura.nl door een account aan te maken. De gegevens die nodig zijn voor het aanmaken van het account moeten ingevuld worden. 
Na het aanmaken van het account kunnen er Bonuspunten gespaard en verzilverd worden. Het verzilveren van de gespaarde Bonuspunten naar een Via Natura Kadobon gaat via het aangemaakte account. Het opgebouwde spaartegoed in de vorm van de Via Natura Kadobon(nen) kan in onze webwinkel worden verzilverd bij een toekomstige aankoop.

2. Mogelijkheden Via Natura online Bonuspunten sparen
Het online Bonuspunten sparen is gratis en biedt, wanneer ingelogd, diverse voordelen:

> sparen van Bonuspunten via aankopen in de webwinkel van Via Natura. Voor iedere bestede euro, met uitzondering van de onder “uitsluitingen spaarpunten” genoemde producten/kortingen, ontvangt de klant met een account 2 Bonuspunten. Per 350 Bonuspunten kan de klant een Via Natura Kadobon ter waarde van € 5,- aanmaken op zijn of haar account en deze bij een toekomstige aankoop verzilveren
> gratis digitale toezending van de Via Natura nieuwsbrief.
 
De klant kan via zijn of haar account bekijken hoeveel Bonuspunten er zijn gespaard. Het online Bonuspunten sparen is nooit inwisselbaar voor contant geld. Het opgebouwde spaartegoed is niet overdraagbaar aan derden. De Via Natura Kadobon is wel overdraagbaar aan derden.
Stuurt u een online aangekocht artikel retour, dan zal het aantal uitgekeerde Bonuspunten van die aankoop ook retour worden genomen.
Indien een product is aangekocht met de Via Natura Kadobon, dan wordt bij het retourneren van het product het spaartegoed weer teruggestort op uw account.
De Via Natura Kadobon is uniek en wordt per 350 gespaarde punten eenmalig uitgekeerd.
De aankopen die dateren van vóór 01-04-2017 (start Bonuspunten sparen) worden niet bijgeschreven op het account.
Bonuspunten worden gespaard op het subtotaal (inclusief BTW) van uw bestelling. Verzendkosten geven geen Bonuspunten en zijn daarmee uitgesloten van het Bonuspunten sparen
Medewerkers van Via Natura zijn niet gerechtigd tot het deelnemen aan het Bonuspunten sparen.
 
Uitsluitingen Bonuspunten sparen:
 
> verzendkosten
> producten die niet in de webwinkel van Via Natura verkocht worden maar wel tot het assortiment behoren
> artikelen met kennel/cattery kortingen
> artikelen met grootverbruikskortingen
> diensten aangeboden door Via Natura, dan wel derden bij Via Natura
> delen van Perfect Fit tuig

3. Wijziging en beëindiging
Via Natura behoudt zich het recht voor om wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. De geldende algemene voorwaarden zijn bij Via Natura (winkel) in te zien en staan ook op deze webpagina.
Door gebruik te blijven maken van het Bonuspunten sparen gaat u akkoord met de wijzigingen van deze algemene voorwaarden.
Via Natura behoudt zich het recht voor om de aan het Bonuspunten sparen verbonden voordelen te wijzigen en/of in te trekken. Een dergelijke wijziging of beëindiging zal kenbaar gemaakt worden in de winkel van Via Natura en op deze webpagina.
Tevens behouden wij ons het recht voor om een account te blokkeren, indien wij onrechtmatigheden aantreffen, zoals onacceptabel gedrag of onacceptabele uitlatingen. Het gespaarde aantal punten komt daarmee automatisch te vervallen. Indien het account 3 jaar niet gebruikt is, wordt deze als vervallen beschouwd en zijn de Bonuspunten ongeldig.
Gewijzigde gegevens zoals adres, emailadres, telefoonnummer, etc. kunt u zelf aanpassen op het account. Ook bij verlies van het wachtwoord kunt u dit zelf opnieuw aanvragen. U kunt contact opnemen met Via Natura als u hier niet uitkomt. Via Natura kan gegevens herstellen mocht u niet kunnen inloggen, neem hiervoor contact op met Via Natura.
In geval van het niet goed functioneren van het account dient de gebruiker dit zo spoedig mogelijk te melden aan Via Natura. Via Natura aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies van inloggegevens, noch voor onbevoegd gebruik van en/of frauduleus handelen met de Via Natura Bonuspunten.
 
4. Privacy en veiligheid
Via Natura respecteert de privacy van haar klanten. Bij de verwerking van persoonsgegevens leeft Via Natura de Wet Bescherming Persoonsgegevens na, zodat je privacy wordt gewaarborgd. Alle personen die van uw gegevens kennis kunnen nemen zijn gehouden tot geheimhouding daarvan. De door u verstrekte persoonsgegevens gebruikt Via Natura voor het beoordelen en accepteren van een klant, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met een klant met betrekking tot producten, diensten en het afwikkelen van het bestellingen. Daarnaast gebruikt zij deze gegevens voor het verrichten van analyses ten behoeve van het beheren van relaties met klanten met inbegrip van het voorkomen en bestrijden van fraude en witwassen, het uitvoeren van marketingactiviteiten en om te voldoen aan de wet. Een overzicht van uw gegevens kunt u opvragen bij Via Natura.
 
5. Slotbepaling
Indien enige bepaling uit deze algemene voorwaarden nietig, ongeldig, niet afdwingbaar of onwettig wordt bevonden, blijven de overige bepalingen van de algemene voorwaarden onverminderd van kracht. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
 
Laatste wijziging: 30 maart 2017
Via Natura, gespecialiseerd in hond en kat B.V.
Dorpstraat 40
7361 AV  Beekbergen 
055 - 8430743
info@via-natura.nl
 

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie