Stagiaires

Ben jij in opleiding in de groene- of dierenbranche en ben je op zoek naar een mooie uitdaging?
Kom dan jouw BOL of BBL stage bij ons volgen!
Via Natura is een unieke dierenspeciaalzaak. Wij bieden enkel producten en advies voor hond en kat en dit allemaal op basis van natuurlijke producten.
Naast een druk bezochte winkel in Beekbergen hebben wij een webwinkel waar we dagelijks vele pakketten versturen naar Nederland en België. 
Natuurlijk voeren is steeds populairder aan het worden. Op internet is een groot aanbod van informatie en producten; voor veel huisdiereigenaren werkt dit verwarrend. 
Via Natura onderscheidt zich door de hoge mate van vakkennis en deskundige adviezen door onze voedingsspecialisten.

Wij specialiseren ons in natuurlijke voeding voor hond en kat. Zo hebben wij natuurlijke brokken, blikvoedingen en vers vlees (diepvries)voedingen. Wij kijken op een natuurlijkere manier naar de gezondheid van hond of kat en dragen dit ook uit naar onze klanten.

Wat kun je bij ons leren?
Contact met de klant en servicegericht denken. Luisteren en meedenken met de klant. Ook doe je veel fysiek werk in de winkel: het bijvullen van producten in de winkel, het verwerken van geleverde goederen en inzicht krijgen wat er in de winkel nodig is. Je leert omgaan met voorraden en ook de kassawerkzaamheden horen bij de werkzaamheden. We kunnen je daarnaast een heleboel kennis bijbrengen over voeding en eventueel natuurlijke supplementen.

Wat verwachten we van jou?
Interesse in natuurlijke producten en voeding voor hond en kat. Plezier in je werk en dit ook uitstralen. We verwachten dat je gemotiveerd bent om te leren, zowel in de winkel als in kennis over voeding. Een eerder gelopen stage in een dierenwinkel is wenselijk, maar geen must.
Je hebt een vaste stagebegeleider, maar behoort ook gewoon tot het team en werkt overal in mee. Uiteraard zullen er voortgangsgesprekken zijn.

Doordat wij zelf geen dieren verkopen, zul je geen dierverzorgende opdrachten bij ons kunnen doen. Wij hebben het liefst stagiaires die een verdieping, namelijk voeding, zoeken. Ook zijn wij voor paraveterinair studenten een ideale stage om eens te ervaren wat je zoal met voeding kunt doen, preventief en oplossend. HBO studenten zijn tevens meer dan welkom. Heb jij een innoverend idee? Meld je aan!

We hebben een ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires. Onze erkenning bij het SBB bevat niveau 3 en 4.
Stuur je mail met motivatie en CV naar roos@via-natura.nl t.a.v. Roos van Limbeek
Via Natura, Gespecialiseerd in hond en kat B.V.
Dorpstraat 40
7361 AV Beekbergen
tel: 055 8430743
www.via-natura.nl

Nieuwsbrief

Gratis onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan: Aanmelden

Navigatie